Har du fått steinsprut, eller trenger å skifte frontrute?

Vi kan skifte frontruten eller reparere steinprutskaden for deg.

Bestiller du reparasjon/skifte av frontrute samtidig som du f.eks tar service sparer du tid og får jobben gjort samtidig. Vi har alt som skal til for at jobben utføres effektivt og fagmessig på vårt verksted.  Du betaler kun egenandelen, som varierer avhengig av hvilken forsikringsdekning du har. Vi er behjelpelig med utfylling av skademelding, og vi håndterer kontakten med forsikringsselskapet. Enkelt og greit.

Hvorfor er frontruten så viktig?

På moderne biler er frontruten en bærende del av konstruksjonen, og den er ofte utrustet med kameraer og sensorer som har sentrale sikkerhetsfunksjoner. Ved skifte av frontrute er det derfor viktig for sikkerheten at du ikke bare får nytt glass, men også at du får riktig frontrute, riktig montert og riktig kalibrert. Og dette er våre mekanikere opplært i. På våre verksteder brukes kun originale bilglass i høy kvalitet, med nøyaktig passform.

Frontrutens viktige funksjoner

En steinsprutskadet frontrute kan være trafikkfarlig da bilen mister noen av sine viktige sikkerhetsegenskaper. Frontruten gir f.eks. støtte for airbagene om disse løses ut ved en kollisjon. Dette forutsetter at frontruten er intakt.

Frontruten er også en bærende del av karosseriet. Den utgjør 30% av alt som forhindrer karosseriet i å bli deformert ved et sammenstøt - så lenge den er intakt.

Steinsprutskader

Vi reparerer en steinspurt eller sprekk i frontruten raskt og enkelt. Ta kontakt med oss og få det fikset så snart du oppdager skaden. En steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og da må hele ruten skiftes. Det samme gjelder dersom det har kommet skitt og vann for langt inn i sprekken. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etter reparasjon.

Bytte og reparasjon av bilglass

Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos oss. Vi tar oss av resten!

Bestill time

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå