Spør oss om bilen

Helt nye Scenic E-Tech electric

Kommer 2024

vi har endret alt, bortsett fra navnet

220 hk

100% elektrisk

625 km

rekkevidde*

545 l

bagasjerom

90%

resirkulerbar


*WLTP - foreløpige tall

Vil du holde deg oppdatert på nyheter angående nye Scenic E-Tech electric kan du melde deg på Renault sitt nyhetsbrev ved å følge knappen under

avansert teknologi

Den nye elektriske plattformen med sitt svært lave tyngdepunkt, kombinert med den kraftfulle og smidige 220 hk elektriske motoren, garanterer at Scenic E-Tech electric leverer en kraftig og dynamisk kjøreopplevelse.

Med et batteri på opp mot 87 kW og ved hjelp av en varmepumpe som optimaliserer termisk styring og bevarer kjørelengden har nye Scenic inntil 625 km* rekkevidde.

*WLTP - foreløpige tall

90% resirkulerbare materialer¹

Ingen skinndetaljer i cockpiten og alle setene består av resirkulerbart materiale². Cockpiten består av 28% resirkulert materiale³ og biokilder⁴. Ingen krom på eksteriøret og batteriet har 12 reparerbare og resirkulerbare moduler.

¹ i henhold til EU 2005/64/EC om typegodkjenning av motorkjøretøy, gjenbruk, resirkulering og gjenvinning.
² tilgjengelig på Techno-versjonen.
³ Scenic E-Tech electric integrerer 70% resirkulerte materialer fra eksisterende gjenvinningsnettverk eller nettverk under utvikling innen 2030+, samtidig som bruk av primære ressurser unngås. Dette er et sentralt punkt for den sirkulære utformingen av våre fremtidige kjøretøy.
⁴ fra plantebiomasse eller interiørdeler som inneholder plantebiomasse. Avhengig av versjon.

easy link

Sanntidsnavigasjon, stemmestyring og mer enn 50 apper: utforsk openR link med innebygd Google og Renaults tilkoblede tjenester.

smart armlene bak

Det sammenleggbare bakre armlenet har 2 USB-C-porter og induktive trådløse ladere for mobiltelefonen din. Flere konfigurasjoner gjør det mulig å koble på alle de elektroniske enhetene dine

solarbay panoramaglasstak*

Juster komforten din med solarbay. Du kan velge ønsket grad av gjennomsiktighet fra 4 ulike kombinasjoner. Med en total overflate på 1,65 m², aktiveres det via berøring eller ved stemmestyring. Du får optimal visuell og termisk komfort under alle forhold.

*AmpliSky-teknologien erstatter standard soltak med et aktivt system som gjør hvert av segmentene mørkere etter behov, ved å bruke elektriske felt for å fortrenge molekyler. Den gir maksimal beskyttelse mot solen på sekunder, med en sekvensielle mørkelegging av ni segmenter. Kan stemmestyres via Google Assistant og har en bryter ved taklampen for å styre det manuelt.

Galleri

Bilde av Haakon Sommerseth

Hei, lurer du på noe om Helt nye Scenic E-Tech electric?

Ring meg gjerne direkte på +47 94866086 eller send meg en e-post på haakon@sommerseth.net

Haakon Sommerseth
Salgssjef

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå